İyulun 8-də müəllimlərin işə qəbulu üzrə müsabiqədə tarix fənni üzrə yüksək nəticə göstərilib. Belə ki, namizədlərdən Nərmin Ənvərli imtahandan uğurla keçərək 58 bal toplayıb.

<p>Nərmin Ənvərli 2017-ci ildə Gəncə D&ouml;vlət Universitetinin tarix m&uuml;əllimlyi ixtisası &uuml;zrə bakalavriatura, 2019-cu idə isə həmin universitetin &ldquo;Azərbaycanın qədim və orta əsrlər tarixi&rdquo; ixtisası &uuml;zrə magistratura səviyyəsini fərqlənmə diplomu ilə bitirib.</p> <p>Qeyd edək ki, m&uuml;əllimlərin işə qəbulu &uuml;zrə m&uuml;sabiqənin test mərhələsinə start verilib. İmtahanın ilk g&uuml;n&uuml; alman dili və tarix m&uuml;əllimi olmaq istəyən namizədlər iştirak edir.</p> <p>İmtahanlar iyulun 24-dək davam edəcək.</p>

XƏBƏRLƏR VƏ YENİLİKLƏR

Test imtahanlarında növbəti yüksək bal

İyulun 10-da müəllimlərin işə qəbulu üzrə müsabiqənin test mərhələsində növbəti yüksək nəticə qeydə alınıb. Belə ki, namizədlərdən Gülbəniz İsrafilova informatika fənni üzrə imtahandan uğurla keçərək 57 bal toplayıb.

Test imtahanlarında növbəti yüksək bal

Azərbaycan müəllimini seçir

"Anamla imtahana gəlmişəm. İndi onu gözləyirəm, o, söz verib ki, özümü yaxşı aparıb sakit otursam, gələndən sonra mənə istədiyim hədiyyəni alacaq”- deyə 3 yaşlı balaca Qumral bizimlə şirin-şirin söhbət edir. Anasını imtahana yola salanda isə deyib ki, "ana, imtahandan gülə-gülə çıx...”

Elektron qeydiyyat davam edir

İyunun 24-dən start verilmiş müəllimlərin işə qəbulu üzrə müsabiqədə iştirak üçün 47 mindən çox namizəd elektron qeydiyyatdan keçib, onlardan 44 mindən çox namizəd isə elektron ərizəsini təsdiqləyib.

Müəllimlərin yerdəyişməsinə başlanılır

İyun ayının 3-dən Təhsil Nazirliyi sisteminə daxil olan ümumi təhsil müəssisələrində müddətsiz müqavilə ilə işləyən müəllimlərin iş yerinin dəyişdirilməsi müsabiqəsinə start verilir.

Ətraflı
Müəllimlərin işə qəbulu üzrə müsabiqəyə start verilir

İyulun 2-dən etibarən Təhsil Nazirliyi sisteminə daxil olan ümumi təhsil müəssisələrinə müəllimlərin işə qəbulu üzrə elektron sənəd qəbuluna start verilir. İyulun 8-dək davam edəcək sənəd qəbulu prosesində iştirak etmək istəyən namizədlər miq.edu.az saytında qeydiyyatdan keçməlidirlər.